Антон народився у місті Могилів-Подільський на Вінниччині. Закінчив з відзнакою місцевий технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету, здобув фах повара-кондитера. Обожнював готувати. Працював у кондитерському домі «Вацак» у рідному місті.

З початком повномасштабного російського вторгнення Антон вступив до лав ЗСУ. Служив кухарем у 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді.

«Життєрадісна людина і талановитий кулінар», – сказав брат загиблого Кирило.

«Невгамовний біль від страшної новини! Війна забрала добру, виховану дитину, успішного студента, нашого випускника… Світла пам'ять Герою та співчуття рідним», – написала викладачка коледжу Ірина Войцехівська.

«Люблю спілкування, друзів, ненавиджу самотність, живу та радію цьому життю», – писав Антон на своїй сторінці у соцмережі. 

Поховали військовослужбовця у селі Сонячне на Вінниччині.

Вдома на Антона чекали батьки і брат.